Contact

De la (auto)garaDe la (auto)gara

Iesind din autogara Targu-Jiu faceti dreapta si continuati drumul pe Bulevardul Republicii. Peste 200 m gasiti primul punct de reper pe partea dreapta, Gara Targu-Jiu.
Va continuati drumul pe Bulevardul Republicii inca 500 m pana apare un sens giratoriu - al doilea punct de reper - aici continuati tot pe Republicii inca 50 m, ajung astfel la intrarea Hotelului AQUA care se afla pe partea dreapta.

Cu masinaCu masina

Pentru cei care sosesc in oras cu masina din directia Bucuresti - Pitesti, intrarea in oras se face pe Soseaua Calea Bucuresti. Dupa traversarea podului peste calea ferata, Calea Bucuresti devine Strada Unirii. Continuati acest drum pana la primul sens giratoriu. Aici ocoliti sensul giratoriu cu un unghi de 300 grade si intrati pe Bulevardul Republicii, iar dupa 500 m ajungeti la Hotelul AQUA.

Catre centrul orasuluiCatre centrul orasului

In centrul orasului se poate ajunge usor, plecand de la Hotel AQUA pe Bulevardul Republicii, in sens opus fata de (auto)gara. La 400 de m de AQUA Hotel intalniti pimul punct de reper - un sens giratoriu cu 5 strazi. Aici continuati drumul inainte, intrand pe Bulevardul Unirii, parcugeti 300 m pana la al doilea sens giratoriu. Pe partea dreapta a sensului giratoriu, intreaga zona pietonala constituie centrul orasului.

Adresa

Adresa: Str. Republicii, nr. 19A

Telefon: 0253 222 614

E-mail: receptie@aquahotel.ro

Formular Contact

Din cauza unei erori necunoscute, mesajul dumneavoastra nu a fost trimis. Va rugam sa reincercati mai tarziu.